teystee logo

KiD CuDi – Man on the Moon: The End of Day

Konačno je izašao dugo očekivani album čoveka po imenu KiD CuDi, trenutno najpopularnijeg tzv. “hipster repera” (mada zapravo na ovom albumu više pevuši nego što repuje 😉 ).

Kid CuDi - Man on the Moon: The End of Day cover

Očekivao sam da će biti dobar, jer sam dosta gotivio njegov free mixtape A Kid Named Cudi, mada nisam pretpostavljao da će biti ovako dobar! Album razbija, sjajno vozi kroz njegov pogled na svet od prve do poslednje pesme, koje sve do jedne variraju između prilično dobrog i fenomenalnog! 😉 Čak i da ne gotivite rep preterano, ali vam se Kanye sviđa, onda će vam se verovatno i ovo dojmiti…

Evo dva video primera, a za ostatak, poslušajte album:

Takođe, kačio sam ranije i jedan intervju sa njim, ček id aut. A ni ovaj nije loš, plus možete da čujete još par pesama.

Kad smo već kod kul novih albuma, super je i Jay-Z – “The Blueprint 3”:

Jay-Z - The Blueprint 3 - cover

Evo i jednog singla sa ovog albuma:

(1 votes so far)

7 Comments, Comment or Ping

 1. Man on the moon: dobar album, ali bez nečega što će ga izdvojiti na duže staze, može se reći da spada u background music.

  Blueprint 3: teško razočaranje za mene, najlošiji album Jay-Z u karijeri.

  //my 2 cents

  😀

 2. heh a vidis, meni se oba bas svidjaju 🙂

 3. Don’t get me wrong, Man on the Moon je super album, ali neće ostati zapamćen kao klasik već će ga ljudi više pamtiti kao nešto dobro što se pojavilo na učmaloj hip-hop sceni. Sa druge strane imaš College dropout koji je isto tako uleteo niotkuda i ostao klasik do današnjeg dana jer je imao taj neki jači stav.

 4. jedan je kanye west! 😉

 5. reci koja verzija spota je bolja?

  http://www.youtube.com/watch?v=jzXcc2hbKIw

  😉

 6. jbg, skroz su drugacije… a ima i treca verzija, za originalnu varijantu pesme: http://www.youtube.com/watch?v=Tln5gGCs1cU

 7. did someone say “jesus walks video” 😉

Reply to “KiD CuDi – Man on the Moon: The End of Day”

21 unbreakable laws of money pdf