teystee logo

OFFF 2007 New York Open Titles – by Christopher Hewitt

Još jedan sjajan kratki film, ovog puta nešto kao trejler, uvodna špica, ili tako nešto, za OFFF festival 2007. godine održan u Njujorku.

Ovaj festival se inače održava svake godine i nešto je kao B-Link kod nas, samo svetski i mnogo bolji 😉 Ili, njihovim rečima:

“…The three-day festival showcases top digital artists, web, print and interactive designers, motion graphics studios, and new music adventurous. … But OFFF is more than an event about any of these disciplines. More than a design conference, a multimedia trade fair, or a digital animation festival. OFFF is an enthusiastic celebration of a new visual culture. …”

Više informacija o samom festivalu možete naći na njihovom sajtu: www.offf.ws
Za više radova Christophera Hewitta, lika koji je radio dotični klip: www.christopherhewitt.com

6 Comments, Comment or Ping

 1. Jee

  ih bre! ovo je bilo aktuelno tokom 2006. 🙂

  inache christopher hewitt a.k.a. Dstruct.com i a.k.a. TheRonin.co.uk su dobri drugari koji chesto saradjuju na projektima. mislim da su saradjivali i na ovom za offf ali nisam siguran. ono shto znam je da treba pogledati njihove zajednichke projekte “black day to freedom” i “things fall apart”.

 2. dlx

  super fest….
  steta sto nemamo tardis da se vratimo u 2006…

 3. Jee

  shteta shto ne mozemo da dobijemo vizu da odemo tamo 😀
  mislim da se offf proshle godine odrzavao u barseloni 🙁

 4. dji, ne treba ti tardis, festival se odrzava svake godine 😉 2007 u Njujorku, prosle u Lisabonu, ove u opet nekom gradu u Portugaliji..

  U pravu je jee, ovaj gore klip je zajedno sa vec pomenutim hjuitom radio i Rob Chiu, aka TheRonin.co.uk. Izvinjavam se na propustu

  sta znam, pogledao sam i ta dva koja je jee pomenuo kao i sve ostale na Hjuitovom sajtu i meni se ovaj najvise svideo, pa sam zato njega postavio. 2 muve jednim udarcim, pokrijem i njega i njegove radove, a i offf 😉 a evo sada i ronina 🙂

 5. Jee

  meni je things fall apart daleko najgotivniji. mozda zato shto su napravili spooky video od fotografija a ako se ne zagledash sve vreme si ubedjen da je video materijal u pitanju(ili sam ja jedini slepac).

 6. Jee

  btw sa tardis-om mogu da obrishem dupe ili da se vratim na neki cecin koncert koji sam, jebi ga, propustio…

Reply to “OFFF 2007 New York Open Titles – by Christopher Hewitt”

21 unbreakable laws of money pdf