teystee logo

Convinced – Miss Memory; plus razglabanje o sve većoj kul, backpack rap sceni :)

Jbt svakim danom naiđem na nekog novog dobrog repera, ne mogu da postignem da ih pohvatam sve, a kamoli da im svima preslušam albume! pffff… Izgleda da je postalo kul biti kul, backpack reper, kao što je postalo kul dobro se oblačiti – tipa sada i fensi, blajhane guske koje slušaju Cecu nose duboke oldskul najke! 😀

Ili to, ili su ljudi prosto počeli da koriste net u svoju korist i promovišu dobre stvari. Ili treće, a to je da se ja prosto krećem u dobrim net krugovima 🙂 Naravno, ne gledam MTV, a kontam da je tamo i dalje sve isto: klubski, dirty south bla tra zvuk… Anyway, jako mi je drago sto ima toliko dobre rap muzike out there!

Speaking of that, evo jednog takvog: Cali, backpack, Common Sense lovin’ repera, na koga sam naleteo danas, by the name of Convinced. Pogledajte spot, pa ako vam se svidi odete ovde, tj na njegov sajt i sa desne strane ima link za džabe download njegovog albuma, Refreshing se zove.

Takođe on that note – evo tri mixtape-a gde se pojavljuje mnogo tih novih kul klinaca, koja svakako valja skinuti i poslušati: Your New Favourite Mixtape o kome sam već pisao, Back 2 The Basics (Leaders Of The New School) i nastavak ovog Back 2 The Basics vol.2 (Ressurection).

Uživajte u dobrom repu!

P.S. Znam da sam milion puta u ovom postu napisao reč kul, to je baš i efekat koji sam hteo da postignem 😛

No Comments, Comment or Ping

Reply to “Convinced – Miss Memory; plus razglabanje o sve većoj kul, backpack rap sceni :)”

21 unbreakable laws of money pdf