teystee logo

Get out and… don’t vote?

Da li se i vama čini da su u ovoj tekućoj političkoj kampanji američke demokrate upotrebile bukvalno sve trikove koje imaju?

Još od početka holivud podržava svom snagom Obamu, a da bi ubedili narod da izađe da glasa snimili su reklamu Don’t vote, koja je naravno ‘neutralna’ al ionako ko je neodlučan nije republikanac.
Sa gomilom poznatih ličnosti ovaj video je prilično patetičan za moj ukus, oni bi rekli da je sarkastičan ali ne baš na pametan način (čak ne morate da gledate celo, liči na onu I’m a PC reklamu :). Na kraju ti dođe da kažeš ‘fuck you, I’ma buy me a mac‘).
Don’t vote:

Nastavak je prilično zanimljiviji iako još uvek negde ka sredini bude preozbiljan, ali dobro, amerikanci se lože na pravdu :). Mislim da su shvatili gde su pogrešili u prvom. U svakom slučaju, uvek je interesantno videti mnogo zvezda na jednom mestu, zato gledamo dodelu Oskara…

Don’t vote 2:

Jedva čekam da vidim reklamu u kojoj neko objašnjava zašto treba glasati u Srbiji.

Dodatak (ako ovo nije dobra reklama, ne znam koja jeste – waasssaaaaaa):

4 Comments, Comment or Ping

 1. kul mi je sto si postavila ovo, ali se generalno ne slazem sa tvojim stavom oko svega i poredjenju ove reklame sa pc/mac debatom. Ta debata je zapravo besmislena, koga bole kurac dal koristis meka il pc?!
  I pored svega, bice mi drago samo da prodju vise ti izbori, muka mi je odavno od price o tome. da zivim tamo, izasao bih da glasam samo da prekinu da smaraju 🙂

 2. Drago mi je da ti je kul, ali nisi shvatio sta sam htela da kazem.

  Naravno da je potpuno nebitno da li ces kupiti pc ili mac (zaboravicu trenutno na moj stav da je potpuno nebitno da li ces glasati i za koga).

  Nisam rekla da mi lici na pc/mac debatu nego da mi ova prva ‘don’t vote’ lici na i’m a pc reklamu sto se tako redjaju ljudi i smaraju.. nije uopste zanimljivo… i posle 4-5 minuta ti bude muka kao sto kazes… samo te teraju da glasas ko oni sto te pitaju na ulici da li volis da citas i da li hoces da pomognes deci bez roditelja. Po principu ako ne glasas onda si stoka najgora.

  wasssaaaaaa! 😛

 3. ves

  ne znam kakvo vi vidjenje obame imate, no meni je on isti kao i ostali, ali me fascinira i zapravo malo plasi, cinjenica da sam cula hiljadu komentara na ulici, u metrou, kasnije aerodromu, u fazonu “obama je novi martin luter” ili “obama je naslednik kenedija”. wtf?!?!?!?

 4. i ja to kazem, isto je on zlo, ako ne i vece.
  sto je i logicno – crnac je – he can’t be trusted!!

Reply to “Get out and… don’t vote?”

21 unbreakable laws of money pdf