teystee logo

Justice “A Cross the Universe” documentary trailer

Grupa Justice je postala jaka popularna za vrlo kratko vreme, uglavnom preko “onog kul spota sa majicama”. 😉 Pošto im je debi album postigao ogroman uspeh širom sveta, krenuli su na turneju i odlučili da snimaju svoje dogodovštine na putu i kasnije sklope to u dokumentarac. Koliko kontam, to neće biti dokumentarac samo o njima, nego i o celoj toj dance elektro sceni, ljudima koji je prate itd (vesna bi bolje mogla da kaže koja je to scena tačno :))

U svakom slucaju tipicna dance arena, gudra & groopie ludila koliko mi deluje iz trejlera, ali dobro usnimljeno, uz naravno njihovu kul ziku, nastupe i sve što prati velike turneje.

Valja čekirati kad se pojavi, za sada – trejler:

4 Comments, Comment or Ping

 1. Jee

  ovo cu definitivno da odgledam ako bude necenzurisanih scena 😀

 2. ves

  po mom (skromnom?) misljenju, JUSTICE ne opravdavaju hajp koji se digao oko njih. poslusala album kad je izasao, na preporuku prijatelja, pokusala drugi put, i batalila. ono sta valja kod njih – je vec vidjeno (pogotovo kod Daft Punk – to volim npr – a oni sami su eksploatatori).

 3. Kae

  po mom skromnom misljenju (mada ne slusam tu muziku, ocigledno) justice su kul kad si u klubu i to… te neke ‘hit’ pesme… a sad da kao kuci slusam njihov album… mislim da njih to ni ne interesuje, to je ta klab muzika, a imaju odlicne spotove da bi privukli ljudima paznju i da bi nam se uvukle u glavu te melodije i nesto malo teksta.

 4. ves

  ok

Reply to “Justice “A Cross the Universe” documentary trailer”

21 unbreakable laws of money pdf