teystee logo

Chris Rock: Kill the messenger.

Chris Rock: Kill the Messenger

Prethodni post na ovu temu je glasio:

“Novi, peti po redu, stand-up specijal za HBO ‘Kill the Messenger’ jednog od najboljih komičara današnjice premijerno će biti prikazan 27. septembra, a onda pretpostavljam da će ubrzo moći i da se skine sa neta.

Chris Rock se vraća sa njegove ‘No Apologies’ turneje i nadamo se da neće nastaviti u pravcu poslednjeg filma ‘I think I love my wife’ nego da je smešan i sve ostalo što se očekuje od njega. Predpostavljam da će najviše biti vezano za predstojeće izbore, koji sve njegove uobičajene teme spaja u jednu :).”

Skinuo, odgledao i nije mi žao of kors 🙂 Glavne teme su, kao što je i očekivano – izbori, sex, brak i muško-ženski odnosi upšte…

Vredi odgledati naravno, kao i svaki Kris Rokov stend ap, ali nije da ćete ga nešto dugo pamtiti – smešan je, ali ne i urnebesan kao što smo navikli.. Ima mnogo smešnijih stvari od ove, ali bez obzira na to ću gledati i svaki sledeći krisov film ili stend ap koji izađe 😉

15 Comments, Comment or Ping

 1. Can’t wait!!! Nadam se da ce da vazi tvoja progresija, a ne moja. Meni je prvi njegov stend ap najbolji, pa svaki sledeci za nijansu losiji…
  I kao sto rekoh, nadam se da nece ceo stend ap da bude o obami 🙂

 2. Jee

  uh! vec se smejem pri pomisli da cu ovo gledati.

  i meni je prvi najbolji ali iako je svaki sledeci bio za nijansu loshiji nijanse me nisu sprechile da vrishtim od smeha.

 3. ahaha, da i ja mislim da ce mi biti za nijansu losiji nego predhodni, ali ce jos uvek biti mnogo bolji nego sve ostalo….(come back dave chappelle!)

 4. pretece me…
  ^^igzekli! 🙂
  ^kakav bre sapel? 😛

 5. Dave Chappelle je najbolji komicar.
  (Ovo je moja zvanicna izjava i stoji ovde da se cita :))

 6. hahahahahaahhahahahahaahhahahahaaahhhhaa najbolji….. hahahaha
  Nasmeja me lepo taj dejv sapel… 😛

 7. Nisam rekla da treba neko da se slaze, to je samo moje misljenje, koje stoji tu napisano.. mogu i da objasnim zasto, al nije potrebno. Sto ne znaci da ne volim Chris Rock-a…’cak sta vise’

 8. nisam ni ja rekao da iko mora da se slaze sa mojim mislljenjem 😉

 9. ne mora al ces mu se smejati 😉

 10. ja sam se samo zeezo 😉
  gledao sam samo jedan sapelov stand up, tako da nisam kompetentan da govorim o njemu….

 11. Jee

  samo da napomenem, znam da nije shapel ali who gives a fuck?!

 12. ^hahah koji mu je, sto se toliko uznemirio? 😀

  bolje je bilo ono ranije kad je pricao ‘is america ready for a black president….? Why not, we just had a retarded one…’

  ovo mi je sad malo ponavljanje, i malo preterivanje (da, ok, to je i fora u standup-u) ali sta mu je poenta ‘jadan barack, ne vole ga sto je crn’…. ma kako da ne, stvarno mi ga zao… ne znam koji je kandidat ikad bio popularniji od njega..
  a drugo, od glavnih gradova do najzadrtijeg sela u americi, ko bi pre izabrao zenu za predsednika nego muskarca (pa makar i mulata)?

 13. odgledala sam sad… super je, mada sam za prvu polovinu plakala od smeha, a posle je malo manje bilo smesno.. tj. ko da sam vec gledala.. al dobro, svaka mu cast.

  e da… deo ‘..the phone used to ring for free..’ – priceless

Reply to “Chris Rock: Kill the messenger.”

21 unbreakable laws of money pdf