teystee logo

You can find me in da club and on youtube.

Opet malo starih vesti (a novih razmišljanja).

Palo mi je na pamet skoro koliko je 50-ev ‘In Da Club’ bio popularan 2003., i pronašla sam da je npr. bio 9 nedelja na vrhu billboard liste, a na listi se nalazio ukupno 23 nedelje, što je skoro šest meseci.
Ne znam da li grešim ali mi se čini da, sada u 2008., obzirom na količinu albuma koji izlaze, koje skidamo (Get rich or die tryin sam kupila bootleg ispred skc-a :)), na masu malih grupa sa pesmama na myspace-u, i činjenici da spotove možeš da gledaš na youtube-u, i da ih sam biraš, kao da ni nema više ovakvih ‘hitova’ koji mogu toliko da nas drže. Eventualno neki viral video, ali uz to ne možeš da đuskaš ‘u kluubu’ :).

Situacija je takva kakva je, nije uopšte loša i nije mi namera da kritikujem modernizaciju, globalizaciju, niti mi je ovo neka originalna opservacija, eto samo da se podsetimo i Fiftija i ‘go shawty is yo birthday’, jer kako on sam kaže ‘Every day it’s relevant all over cause every day is someone’s birthday’. Aawwwwww :).

2 Comments, Comment or Ping

  1. mislim da nije da ih nema, nego smo ih mi malo prerasli 😉

  2. ma naravno, bili smo mladji, lozili smo se na fiftija i to… bice mi tako isto za 5 godina za ove stvari… al opet je lepo podsetiti se… da sam znala 2001 za blackstar mozda bi to slusala 🙂

Reply to “You can find me in da club and on youtube.”

21 unbreakable laws of money pdf