teystee logo

Random cool photo gallery: Day19

Jako lepe fotke – malo smara što su očigledno ciljano rađene za časopise, ali oprašta se 🙂 Prelep kolorit i atmosfera na svim fotkama, pa čak i na “običnim” fotkama sa zimovanja koje su okačili na svoj blog. Kad smo već kod blog-a, čekirajte i njega, dosta ga redovno i dugo pišu, a profi su, tako da se često može nabasati na nešto interesantno…

www.day19.com

Day19 - Jeremy and Claire Weiss photography

Day19 - Jeremy and Claire Weiss photography

Day19 - Jeremy and Claire Weiss photography

Day19 - Jeremy and Claire Weiss photography

Day19 - Jeremy and Claire Weiss photography

5 Comments, Comment or Ping

 1. bubi

  :”tako da ni trunke umetničkog nema u njima”
  a aj mi objasni kako ti to ocenjujes , dal ima ili nema…..znas li koliko je UMETNOST sirok pojam, isto ko da si reko svidja mi se zato sto je lepo!

 2. Jel se pravis da ne razumes ili sta? 😀
  Kad sam rekao – nema umetnickog, mislio sam bas to sto pise.
  Nije nista unikatno na njima, da vidis i kazes “e ovo su radili day19”. Sve su tipicne fotke za casopise, kao i sve ostale u casopisima, nema neki koncept, bitno je samo da se predstavi taj neko ko je na slici.
  Got it now? 😉

 3. bubi

  e bas ima!

 4. mozda si u pravu.
  Ispravljam izjavu: mozda jeste umetnost, ali nije preterano zanimljiva/inventivna/kreativna = nekvalitetna. Da li se sad slazemo? 🙂

 5. Evo starog uvodnog texta za ovaj post, zbog koga je doslo do ovih gore komentara:
  “Ok fotkice, malo smara što su sve ciljano rađene za časopise, tako da ni trunke umetničkog nema u njima, čak ni nekog ličnog pečata. Ono gde su dali sebi slobudu je u project podmeniju, sketchbooks pogotovu (mada i u polaroid projektu ima interesantnih faca :)) i pretpostavljam da im je blog ok, dosta ga redovno i dugo pišu, a profi su, tako da se sigurno može nabasati na nešto interesantno…”

Reply to “Random cool photo gallery: Day19”

21 unbreakable laws of money pdf